Hoofding Verhuizingen Hoger Lager
Verhuizingen Hoger-Lager op Facebook
Helststraat 160 C
2630 Antwerpen (Aartselaar)
(03) 826 98 98
info@hoger-lager.be

 

Speed-Colli transport en logisitek en haar verhuisbedrijf Hoger-Lager Verhuizingen is een betrouwbare, flexibele logistieke dienstverlener uit Antwerpen.

 

Naast verhuizingen en goederenvervoer is Speed-Colli gespecialiseerd in meubelleveringen, opslag en overslag, magazijnbeheer, palletvervoer, uitzonderderlijk vervoer, kraantransport, orderpicking, expressvervoer...

 

Speed-Colli werd in 1956 opgericht door 1 man en zijn camionette. Met veel doorzettingsvermogen en creativiteit groeide Speed-Colli uit tot een marktleider in de transport- en verhuiswereld.
 

 

Kantoorverhuizingen

 

Ons verhuisbedrijf Speed-Colli Verhuizingen heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in alle vormen van verhuizingen en in het bijzonder bureelverhuis. Voor het verhuizen van een éénmanszaak, een K.M.O. of een Multi-National is Speed-Colli Verhuizingen ongetwijfeld Uw beste partner.

 

Vaak kunnen grotere bedrijven het zich niet veroorloven om tijd te verliezen bij een verhuizing, reorganisatie, herstructurering...etc. Deze bedrijven vertrouwen dan ook op het vakmanschap van Speed-Colli Verhuizingen om de kantoren met een absoluut minimum aan hinder te verhuizen.

 

Door een vaste werkwijze te gebruiken, die in de loop der jaren zeker haar nut heeft bewezen, slagen wij er in om bureelverhuizingen sneller en veiliger uit te voeren. Het geheim van ons succes ligt in de zeer nauwkeurige voorbereiding en planning in de weken voor de verhuisdag.

 

De ervaring leert immers dat op elkaar afgestemde violen het beste resultaat geven.

 

Interne verhuizingen

 

Vele bedrijven hebben door herstructureringen, reorganisaties of personeelswisselingen vaak interne wijzigingen in de kantoren. Interne verhuizingen tussen verschillende diensten, afdelingen of gebouwen, zijn dan dikwijls nodig. Veel bedrijven hebben niet de mogelijkheid om enerzijds deze bewegingen door de eigen diensten te laten doen en anderzijds een coördinerende kracht zich hierop full-time te laten concentreren. Steeds meer en meer firma's leggen deze verhuiswerken dan ook in onze handen.

 

Kleine of grotere interne verhuisploegen maken zich, middels een korte opleidingsstage, bekend met de infrastrcuctuur van Uw gebouw. Zij staan daarna permanent ter Uwer beschikking en zijn inzetbaar op simpel verzoek... tot 6u op voorhand! Wij worden uw "in-house" verhuizer.

 

Onze verhuizers worden steeds bijgeschoold in de verschillende merken van meubilair en volgen regelmatig cursussen over de technische aspecten van verschillende bureaumerken. Hierdoor zijn onze mensen steeds geschikt om eender welk bureaumerk in een mum van tijd te demonteren, te verhuizen en te monteren.

 

Uitzonderlijke verhuizingen

 

Speed-Colli Verhuizingen heeft ook ruimschoots ervaring met de verhuis van magazijnen, archieven, stock, machines, kunst... en heeft voor elke verhuisvorm een aangepaste werkwijze uitgewerkt. Hoger-Lager heeft de expertise in huis om elke bedrijfsverhuizing tot een goed einde te kunnen brengen.
 

 

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw bureelverhuizing via tel. 03/826.98.98. of info@hoger-lager.be.